luni, 17 decembrie 2012

Padurea sufletelor

  Undeva in departare. La tara. Un loc parca uitat de timp, un timp care nu ar mai vrea sa aiba de aface cu acest loc.. Culmea data de 13, chiar marti este in calendar iar pentru 3 tineri se pare ca aceasta data nu are nici o legatura cu ghinioanele si superstitiile. Pana la urma sunt tineri.
- Jonny mergem deseara in padure? Facem un gratar, bem cate o bere, nu stam mult, intreba Merry.
 Merry e una din acele fete care invata mult dar spre deosabire de altii ea stie sa se si distreze.
 Jonny - un rebel, un baiat de "cartier" mereu pus pe sotii si pe cearta atunci cand e provocat.
- Normal ca vin, nu am mai baut de mult o bere. O sa mergem cu masina, ajungem mai repede acolo. Stai sa il sun si pe Alex poate vine si el.
- Ok, la 18:00 ne intalnim la mine si mergem in padure, abia astept sa facem un foc de tabara, Spuse imediat la telefon Alex.
Ora 18:00
- Hai Alex mai repede ca se incalzeste berea, ii spuse tanara Merry.
Toate bune si frumoase...distractie in masina pe drumul spre padure.
 Cei 3 se apuca sa aprinda un foc de tabara, desfac cate o bere si se pun pe vorba. Dupa masa copioasa incep sa isi spuna povesti de groaza. Se potriveste la un foc de tabara sa spui cate o poveste de groaza. Timpul trecea si cei 3 nu bagau de seama.
Ora 22:00
Senzatia de panica dupa acele povesti spuse de ei parca isi face aparitia in corpurile lor. Usor usor apare frica de a nu fi urmariti.
-Shhh. Ai auzit? spuse Merry
-Ce sa aud? Nu se aude nimic, nu mai fii paranoica Merry, spuse cu nonsalanta Jonny.
Brusc nonsalanta lui fu spulberata de sunetul unei crengi calcate in picioare.
Nici unul nu stia ce urma sa pateasca sau macar prin ce vor trece.
Alex - ma duc sa ma usurez si vin repede.....Alex pleaca undeva mai departe in padure sa isi faca nevoilecand..... o voce feminia se aude "Aaaalex....Aaalex...vrei sa dansezi cu noi?"
Se sperie si o ia la fuga spre prietenii lui si le povesteste toate cele intamplate. Jonny fiind cel mai mare incearca sa il linisteasca putin.
- Stai ma linistit ca nu ai auzit nimic ... o fi de la bautura.
Din departare 3 lumini albe incep sa vina spre ei in miscari circulare. Dintr-o data luminile dispar si.... BRUSC!!! apar in fata lor 3 femei imbracate in rochii de mireasa care incep sa cante si ii poftesc pe cei 3 la un dans cu ele. Prietenii nostrii se sperie si fug repede spre masina.
- Jonny porneste afurisita de masina  spuse Alex care mai arunca cate un ochi in spate sa vada ce se intampla. Ramane de-a dreptul socat cand observa ca acele femei pur si simplu plutesc si ca vin spre ei. Striga si mai tare.
- Porneste masina..
Intr-un final Jonny porneste masina si incep sa goneasca ca nebunii prin padure. Din spate Alex se aude spunand
- Sunt tot in spatele nostru ce ne face?
- Haideti la daaaaans
- Calca acceleratia spuse Merry speriata
In cateva secunde Alex si Merry vor avea parte de o veste proasta
- Nu mai am directie, spuse Jonny, o sa incerc sa calc frana, cand...... Nu mai am nici frane, de parca masina e posedata.
Merry speriata si plina de adrenalina in ultimele secunde de o coliziune cu un copac il ajuta pe Jonny si trage cat pot ei de tare stanga de volan si evita o ciocnire frontala cu un copac. In cele din urma cei 3 ajung pe sosea. Alex se uita in spate. Nimic. Rasufla toti usurati ca au iesit din padure si au scapat. Cand..... cele 3 fantome apar fix in fata masinii lor luandu-l pe Jonny prin surprindere si trecand prin ele lasand totul intr-o mare ceata. Sunt speriati de moarte. O privire aruncata in spate de Alex va fi de ajuns in cateva secunde sa instaleze iar panica, teama si va initia iar adrenalina in ei.
- Jonny calca tare.... sunt in spatele nostru.
- Gonesc cat pot de tare...mai tare nu vrea.
Cei 3 sunt urmariti pana ce ajung in satul lor si reusesc ca treaca pe langa o biserica, apoi o ceata puternica se lasa peste sat.
Intr-un final opresc masina si stabilesc ca tot ce au vazut sa ramana intre ei. Cu o frica de neegala cei 3 pleaca fiecare spre casa lui.
Ora 23:45
Fiecare intra in casa lui si incearca sa uite toate cele intamplate. Dar ceva ciudat e pe cale sa se intample. Fix la ora 00:00 in toate cele 3 camere apar......... inopinant cele 3 fantome spunand
- Nu ati vrut sa dansati cu noi, acum veti dansa o eternitate in padure. Dupa cateva tipete puternice cei 3 mor.
A2-a zi la tv. "Un caz ciudat si lipsit de sens. 3 tineri au murit in case diferite la acelas interval orar. Cauzele decesului sunt acoperite in mister"
 Cam asa se incheie o plimbare in padure intr-o zi de marti 13. Cauzele nu au fost descoperite nici azi, dar noi stim cine a fost. Cele 3 fantome au reusit sa isi desfaca blestemul padurii si sa se elibereze de ea in timp ce alti 3 tineri tipa in fiecare noapte prinsi in acea padure asteptand ca cineva sa isi faca aparitia. Pe data de 13....marti....alte suflete sa le ia locul.

5 comentarii:

  1. Ii lipseste ceva povestii tale, e ca o stire citita de pe promter. E prea rapida, concentreaza-te mai mult pe detalii... Puteai sa povestesti mai mult cum se distreaza ei, apoi cum sunt urmariti...

    Imi place, nu ma intelege gresit, dar puteai mai bine de atat, de asta am si scris ce mi s-a parut mie ca mai trebuia.

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. accept si critici... stai linistit ..nu ma supar...orice parere conteaza

    RăspundețiȘtergere
  3. mey ce sa spun ideea e faina rau, are suspans si actiune in ea desigur... insa cum spunea si anonim mai sus ii lipseste ceva... dar asta nu inseamna ca e ceva de rau, e bine ca uite asa te vei perfectiona. Ii lipseste relatarea aceea a autorului care il face pe cititor sa inteleaga mai bine. Cateva descrieri ici pe colo nu strica deasemenea. Sunt sigur ca urmatoarele vor fi mult mai reusite.

    PS: m-ai facut si pe mine acum sa ma reapuc de creatii literare si sa scriu o noua povestire horror ceva, insa momentan sunt prins cu alte treburi, dar zilele urmatoare eheeee

    oricum imi place postarea

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Adauga blogul tau pentru RECLAMA GRATIS

    RăspundețiȘtergere
  5. Un blog foarte interesant. Multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere