duminică, 16 decembrie 2012

Ma amuz 21.12.2012

 OK. Ma amuz copios cand vine vorba de sfarsitul lumii. Aseara am ajuns si pe TPU si am dat peste o chestie super haioasa. Pe cat e de stupida conversatia legata de sfarsitul lumii pe atat observi prostia inconjuratoare. Cu cat citesti mai mult observi ... ca.... pana la urma unii chiar merita sa se bata joc de ei cu privire la sfarsitul lumii si alte minciuni de genu. Daca ma gandesc bine au mai fost situatii de genu cu " O nuuu vine sfarsitul lumii.....Ce ne facem?" Observ ca suntem inca aici. Inca populam Terra.

Ok nu o sa va mai tin in suspans si pun postarea:

  gazaru intreaba:
Bai am si eu o nelamurire.Pe 21.12. 2012 vine sfarsitul lumii sau e vrajeala?
IATA SI RASPUNSURILE:
 ApaMineralaAcidulata a răspuns:
Omul nu are de unde sa stie cand vine "sfarsitul lumii". Nu este un "sfarsit" ci un nou inceput. Unii zic ca pe 21 vin extraterestrii si ne distrug armele, altii zic ca se face intuneric si moare curentul electric. Nu cred in nici una din aceste variante. Ce va fi va fi, eu una mai am chestii de facut in viata asta.

Cristianne a răspuns:
Nu vine, dar fă-ți un bunker, sub pământ, ca să fii sigur.
 lusinda99 a răspuns:

E o prostie.Definitia mai clara a sfarsitului lumii este= unii n-am ce face acasa si se baga si ei in seama. 
 Ana2003 a răspuns:
Este vrajeala. Cred in Dumnezeu. El a creat lumea, si doar el stie cand o va diatruge, dar nu cred ca va face asta pentru ca el e bun. Deci, este vrajeala. 
M-am amuzat copios mai ales la partea cu bunkerul. Pe bune? Bravo GAZARU, iti sugerez sa te apuci de spart magazine si de violat femei ca nu ai nimic de pierdut... VINE SFARSITUL LUMII asculta-ma pe mine...Sper ca sunteti constienti ca sunt ironic la partea " ca vine".In fine dar GAZARE in cazul in care nu vine sfarsitul lumii, macar ai un bunker sa te ascunzi de politie ca ti-ai luat asa o mare teapa.
Tipul asta intra in categoria "top rusinica".
Astept injuraturi sau poate urari de bine.... dar repede ca vine sfarsitul lumii si poate nu mai apuc sa citesc (ironic)

  

7 comentarii:

  1. Eu ma gandesc sa-mi deschid televiziunea Apocalipsei, cu transmisiuni in direct LIVE de la distrugerea omenirii :)) sa vezi zoom la greuceanu ce dau pe meteorit de-mi arata si compozitia chimica.

    PS: vand deasemenea unul din cele 666 de locuri in care Apocalipsa nu isi face aparitia. Grabiti-va !!! Locuri limitate.

    www.dragonathus.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dragon Athus - nu e putin ciudat ca totusi sunt doar 666 de locuri unde culmea nu vei fi pocnit? :))).... mai sunt si limited edition :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alystar: pai, cum bine se stie: banii fac pamantul sa se invarta hihihihi

    www.dragonathus.blogspot.ro

    Verifica asta DragonAthus

    RăspundețiȘtergere
  4. Polemica asta cu sfarsitul lumii este veche. Singura diferenta intre asta si aia din 2000 de exemplu este ca acuma au vezi doamne dovezi. Daca s-au plictisit mayasii sa continue calendarul, gata! atunci se termina lumea. In fine.
    Cineva a castigat si va castiga in continuare bani frumosi pe chestia asta. La fel cum a fost preotul ala de la radio care a zis ca vine sf lumii in mai sau cand naiba.

    Dar oamenii sunt prosti, creduli, naivi si asta prinde la public. Dupa faza asta, o sa se descopere alte calendare, alte manuscrise etc. iar sfarsitul ne va lua mai tarziu.

    Sa nu mai zic, oameni in toata firea deja si-au vandut casele si si-au cheltuit averile din cauza asta. Altii si-au luat viata sau si-o vor lua chiar in ziua aia.

    Mare e gradina domnului :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anamaria loil .... ca mare dreptate mai ai.. dar toturi in principiu daca tot trebuia sa murim de n ori avand in vedere cate sfarsituri de lumi ar fi trebuit sa vina..... de ce nu ne-am invatat minte?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca mereu vor exista oameni prosti (urat spus, dar adevarat).
    Asta cu mayasii e una buna. Calendar, dovezi palpabile (cica) etc.
    Sa vezi ce ar fi daca "s-ar descoperi" ceva prin care dumnezeu a prezis sfarsitul lumii. La cati fanatici crestini exista, ar fi haos! Mai ceva ca acuma. Trebuie numa o povestioara care sa aiba legatura buna cu biblia, incadrata in timp si spatiu :))
    Si probabil se va ajunge si la aia pentru ca nu pot fi doar eu asa de geniala incat sa cac asa idee geniala de a baga lumea in teroare :))
    Va urma! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Anamaria loil .. daca nu ar exista si oameni prosti.. ca e bine spus... nu am mai avea dupa cine sa profitam ...ei ne fac viata mai usoara...trebuie sa fie si oameni de genu... pacat ca nu au macar un gram de logica si sa gandeasca putin asa la rece... ca e o mare mascarada asta cu sf lumii... la fel ca si alte bazaconii pe care prostii le inghit cu multa usurinta....pe langa asta inca o dovada ca nu va fi nici un sfarsit e faptul ca in America au fost alegerile :)).. nu mai avea rost sa faca pt cateva zile :))

    RăspundețiȘtergere