sâmbătă, 8 decembrie 2012

Gigantus cocalarus - o noua specie

Salutare. Imi plac siteurile de socializare, dar de ceva timp imi plac dintr-un anumit motiv: prostia.
De ce spun asta? Pai ma amuz sa intru pe profilele persoanelor "cocalarite".

 Facebook e mic copil sincer in comparatie cu vechiul HI5. HI5-ul observ ca amplifica prostia oamenilor si o traspune pe site.
Sa luam de exemplu toate fatucele dupa hi5. Majoritatea lor trebuie sa fie cracite, de preferat cu mainile pe un perete in budigai si poc o poza de la spate. Nu conteaza daca pe fundal mai apare si o soba sau alta pereche de budigai aruncata pe sifonier atata timp cat apari cracita cu spatele la camera. Acum ce ne facem daca poza este si cu fata ta? Pai aici depinde. Daca faci poza mai de departe trebuie neaparat sa fii tot in budigai dar cu un picior pe marginea unui fotoliu. In principiu este un fotoliu important din casa ta pentru ca acel fotoliu are o carpeta pe el. In acest mod cu un simplu zoom asupra budigailor poti observa daca are probleme la ovare. Perfect!! Nu mai e nevoie ca fatuca sa se duca la un control ginecologic, totul se poate rezolva online: intrii pe profilui mariutei si dai zoom pe poza. Daca faci poza mai de aproape se aplica teoria botului de rata (ESTE MUSAI SA AI BOT DE RATA). Este foarte simplu: cu telefonul in mana (de preferat in baie) bagi capul cat mai mult in oglinda, faci botul de rata si pac o poza. ATENTIE!! Botul de rata trebuie sa fie OBLIGATORIU dat cu ruj ROZ!!. Nu mai conteaza daca in baie ai chiloti ne spalati, maieu traspirat jumatate, conteaza botul de rata.
Este doar o mica parte al "cocalarismului" la femei.
Daca mai stiti situatii penibile nu uitati sa le postati. In curand voi face si o critica asupra barbatilor cu tricouri "puta madre".

2 comentarii:

  1. M-am amuzat teribil, botu de rata inca se poarta, soba de teracota la fel de incalzita este insa creierul lor continua sa se degradeze pe zi ce trece. Mai rau este ca astfel de specimene de cocalari apar si in emisiunile tv, care culmea promoveaza prostia si la altii inculti ca ei. Pacat poate aia erau asa de dobitoci incat nu le veneau idei dar simtul vizual poate face minuni. Decat sa piarda vremea pe astfel de site-uri mai bine ar citi o carte caci asa si-ar educa spiritul si ar putea intelege.

    RăspundețiȘtergere