luni, 17 decembrie 2012

O religie fara Dumnezeu

 Aseara mi-am adus aminte de seria " Extraterestrii stravechi ". Un serial in care ni se pun dovezi in fata cum ca noi suntem "productia" unor extraterestrii stravechi. Dovezile sunt atat de clare si chiar sub nasul nostru incat nu ai cum sa negi faptul ca am fost vizitati de extraterestrii. O descoperire care sa demonstreze faptul ca extraterestrii ne-au vizitat inseamna un adevarat cutremur in religia ortodoxa.

Mi-am adus aminte de o "religie" ca sa ii spun asa, in principiu este o religie atee.

Miscarea Raeliana

 Biserica Raeliana a fost infiintata in 1974, pornind de la o asa zisa intalnire dintre intemeietorul si liderul miscarii Claude Vorilhon (Rael) si extraterestrii. Aceasta intalnire s-ar fi petrecut langa vulcanii de la Clermont-Ferrand in Franta pe 13 decmbrie 1973. Evenimentul este descris in prima carte a lui Rael, “Cartea care spune adevarul” (1974), in care se afirma ca Elohim, care vine de pe alta planeta, a creat rasa umana in urma unui experiment genetic, se intorce periodic pentru a supravenghea activitatea oamenilor. Multe din invataturile lui Rael au pretentia de a se intemeia pe Scriptura, cartea oferind o consistenta “exegeza” biblica, afirmand ca referirile la zei si carele de foc sunt aluzii la extraterestrii si navele spatiale.

 O asa-zisa intalnire urmatoare cu Elohim i-a permis lui Rael sa scrie o a doua carte in care descrie cum a vizitat planeta lui Elohim, cum l-a cunoscut pe lider, Yahve. In 1978 cele doua lucrari au fost publicate in Canada intr-un singur volum si in 1986 a iesit de sub tipar editia britanica.

Potrivit invataturii lui Rael, Elohim dispune de o tehnologie avansata, cu care el insusi a interactionat in calatoria sa spatiala. Pe planeta lui Elohim toate activitatile fizice sunt intreprinse de roboti, locuitorii dedicandu-se numai activitatilor intelectule. Elohim este pregatit sa impartaseasca omenirii tehnologia; de altfel, nu doresc sa forteze stilul de viata sau conducerea oamenilor, asteptand timpul in care acestia ii vor accepta liber pe planeta. In vederea acestui sfarsit, raelienii planuiesc sa construiasca o baza de primire a lui Elohim, care este astept in jurul anului 2035. Locul preferat pentru acesta este Israel, fiind locul unde primul mesia – Iisus din Nazaret – s-a nascut. Rael insusi afirma despre sine ca este un nou mesia, deoarece nu s-a nascut printr-o nastere naturala, ci ca rezultat al uniii trupesti dintre Yahve si mama sa. Raelienii anticipeaza ca evreii l-ar putea respinge din nou pe mesia, avand in vedere posibilitatea contactarii altor guverne care sa le ofere terenul unde sa-si construiasca resedinta. Guvernul pe care Elohim il va stabili va fi de tip “geniocratic”. Astfel, societatea va fi guvernata numai de cei al caror procent de inteligenta va fi cu cel putin 50% mai mare decat cel mediu.
O alta caracteristica a raelienilor este promovarea libertinajului sexual printr-o practica numita “meditatie senzuala.”
Considerand ca oamenii au fost creati in urma unui experiment genetic, raelineii incurajeaza substantial expermentele genetice, fiind in favoarea organismelor modificate genetic. Acestia au sustinut atat clonarea animala, cat si pe cea umana. In 1977 Biserica Raeliana a infiintat organizatia “Clonaid”, sub conducerea Dr. Brigitte Boisellier, un “episcop” raelian. Proiectul avea menirea de a atrage clienti pentru a stoca mostre AND in vederea clonarii dupa moarte. “Clonaid” are de asemenea servicii oferite cuplurilor care nu pot avea copii, in decembrie 2002, Boisellier afirmand ca a clonat primul copil pe baza AND-ului matern. Intre alte organizatii raeliene se numara: “Ovulaid” - prin care se incurajeaza eugenia; “Clonapet” - ofera clientilor oportunitatea clonarii animalelor decedate; “Insuraclone” - pastreaza mostre de celule umane in scopul clonarii terapeutice, in cazul tratamentelor sau preventiilor unor anume dizabilitati.
Raelienii sunt activi in peste 86 de tari din intreaga lume, miscarea revendicand in prezent peste 60 000 de membri.

 

4 comentarii:

  1. Aha influente bisericoase pana si in probele alienilor, interesanta treaba: nume precum Elohim si Yahve preluate cumva si infiripate sub o alta forma. Dar unirea lu yahve cu nevastasa nu inseamna oare nasterea lu ala de se crede el MEsia? asta cu ADN dap este corect ca suntem creati de alieni dupa milioane de ani de experiente din trecut. anul 2036 super... eu stiu de anul 2150 cand va fi anul unui nou personaj in genul celui creat din popor pe nume isus. ;))

    Forta fie cu Noi. Powered by www.DragonAthus.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de comentariu Dragon Athus --- Forta fie cu noi

    RăspundețiȘtergere
  3. Un blog foarte interesant. Felicitari si mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Cosmin - multumesc. Ma bucur ca iti place. Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere