vineri, 24 ianuarie 2014

Hranim monstrii

Deschid acest grup din mai multe motive. Primul motiv si cel mai importat: Vreau sa vad cati patrioti mai exista in tara asta. Cati pot spune ca isi iubesc tara, poporul cu adevarat. Cati mai pot spune, " Da vreau sa fac ceva " si mai ales cati mai sunt in stare sa duca aceasta propozitie pana la capat. Eu unul ma numar printre cei care s-au saturat de acest sistem. Un sistem imbolnavit de niste minti corupte care timp de 20 si ceva de ani au stiu doar sa fure si sa isi vada interesul. Au secat o tara bogata, au distrus fabrici si uzine. Ne-au falimentat obligandu-ne sa plecam de langa familii la munca in strainatate sperand ca de sarbatori sa venim cu bani in tara sa le mai umflam putin portofelele.
Nu v-ati saturat? Nu v-ati saturat sa vedeti oameni fara adapost si caini pe strazi cu care chipurile se luota de ani si totusi nu se vede nimic. In schimb bani de malluri de sute de milioane de euro si biserici la fel de scumpe se gasesc, in timp ce spitalele sunt pline de gandaci, mucegai si oameni care stau cate 2 in pat? Asta este democratia? Asta este libertatea de care trebuia sa ne bucuram?
Nu v-ati saturat de atata timp sa votati pentru un polonic, o galeata, un pix si un odorizant? Asa am ajuns? Sa plecam capul la aceste nimicuri? Prin asta sa constientizati in ce hal ne-au saracit. Stam la coada pentru un pix.
Toate astea se pot schimba. Dar asta depinde doar de noi sa fim uniti, sa fim uniti nu pentru 3ore, pentru 2 zile sau o saptamana, ci sa fim uniti pana la capat. Statul asta are nevoie de monarhie. Nu de samsari cu 3 clase pusi primari, si alte specii care nu au treaba cu politica. Multi au ajuns in asa stagiu incat pleaca capul in propria tara pentru un salariu mizer la arabi, turci si alte natii tocmai din cauza fricii pentru ziua de maine. Proteste de weekend? Asta credeti ca este rezolvarea? Pentru asa ceva nici macar nu se dau jsaos dupa scaunele si asa tixite de fundurile lor grase si birourile martore la somnul lor zilnic. De ce? Pentru ca au bagat frica, teroarea in voi, pentru ca au incercat sa ascunda in voi insiva adevarata putere a romanului: curajul, devotamentu si pariotismul.
Toti avem in noi aceste trasaturi mostenite din mosi stramosi.
Multi conducatori de mult ar trebui sa se ridice si sa ne indrume pe o cale mai buna. Nici unul nu ar fi plecat capul in fata nimanui si nici unul nu ar accepta sa fie tradat.
As putea sa scriu multe si poate voi mai scrie dar nu uitati un lucru aceste cuvinte "Asa este in Romania" - " Asta e putea fi si mai rau" - " Poate o sa fie mai bine" si multe astfel de propozitii de trimit spre propria autodistrugere.
Multi aveti o varsta, dar ganditi-va la copii, la nepoti, la urmasii nostrii. Ce putem spune ca le-am lasat ca mostenire - sclavia in propria tara, saracia si mizeria, frica pentru ziua de maine?
Cat mai putem permite asa ceva?
Este timpul sa ne trezim si sa spunem STOP. Gata ne-a ajuns, pana aici, suntem milioane nu ne este frica de cateva sute de hoti.
Treziti-va pana nu suntem vanduti si noi!!
Ei sunt viitorul. Alegeti de pe acum ce lasam pentru ei.
Sa le aratam ca nu suntem niste lasi. Sa le demonstram ca in '89 nu s-a varsat sange de pomana.
Treziti-va pana nu este prea tarziu!








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu