sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Animalus politicianus, iarna si calendaru.

 Iarna si-a intrat in drepturi. Ceva cam tarziu ce-i drept. Probabil in aceasta perioada Mama Natura a incercat sa ne pasuiasca doar poate, poate cei de la conducere vor fi pregatiti asa cum se cuvine pentru acest anotimp.
 Banuiesc ca in aceasta perioada iarna rade de noi si se intreaba "De ce nu ati fost pregatiti mai ales ca v-am pasuit atata timp?"
 Poate ca daca domnii de la conducere nu "hibernau" in post pe scaunele cumparate de noi ar fi realizat ca VINE IARNA. Dar cum provocarea lor cea mai mare este sa sforaie in tentativa de a intrece ursul la hibernat, noi simplii contribuabili nu avem ce face decat sa ne continuam indesarea banilor in buzunarele lor.
 In ceea ce priveste iarna am un mic sfat pentru ea: "Draga iarna te rog ca data viitoare sa vii din toamna cu cate un calendar pentru fiecare politician".

 Ii intelegem si pe ei saracii ca este greu sa realizezi pe moment cand te trezesti de pe birou cu fata incercanata si cu urdori la ochi, mai ales daca visai o bianca plasticata si cel mai grav atunci cand iti amorteste fundul pe scaunul mulat dupa forma posteriorului, pentru ca de este greu sa stai ceva timp in aceeasi pozitie ai nevoie de experienta, sa realizezi ca VINE IARNA. Deci din aceasta cauza domnii de la conducere sunt in fiecare an luati prin surprindere la venirea acestui anotimp.
 Totusi aceste animale au un simt calendaristic foarte ridicat atunci cand vine acel sezon numit ALEGERI. Rog toti cetatenii care accepta in timpul acestui sezon mici atentii gen polonice colorate dupa partide, castraveti cu fasolica sau celebrele pixuri, brichete si odorizante sa ofere si ei la randul lor cate un calendar acestei specii uituce in ideea ca la anul sa nu mai fie luati prin surprindere si sa invete odata cele 4 anotimpuri.
 Pot spune ca am reusit sa ne aventuram in barlogul acestui animal si am reusit sa il surprindem in mediul lui in timpul hibernarii. Iata cateva poze:



 Aceste animale hiberneaza in grup dar mai sunt situatii in care unele participante sa lipseasca din diverse motive greu de inteles.


Pana la noi ierni si noi polonice electorale "dragii" mei asa numiti "Animalus Politicianus" va urez un calduros "Somnu usor" si sper ca in visele voastre despre bani, putere, femei si imunitate sa strecurati si cate un calendar.
NOAPTE BUNA!

4 comentarii:

  1. mama lor de hoti pompati si grasi....trebuiesc dati JOS, torturati pusi la munca si o lingura de apa la zi, pana se usuca toata grasimea suncoasa de pe ei... HAI VIVA LA REVOLUTION

    RăspundețiȘtergere
  2. o adunatura de babuini si cimpanzei mancatori de bani si grohaitori asta sunt. cat de curand deschidem sezonul la politicieni ca nu mai tine. Rog romanii sa se trezeasca dracu o data ca am cam amortit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da corect... sa facem o revolutie si mai si ca la kiev sa le demolam palatele si pe ei sa ii ingropam in ruinele lor....hai romania. LIBERTATE !!!! viva la revolution...ce a patit ceausescu sa pateasca si astia toti 360 de parlamentari pompati.

      Ștergere
    2. La vanatoare cand deschide-ti sezonu' coane , ca parca as veni si eu ... Rivolusion ca rivolusion , da' gasiti-mi bre coane o pusca ...

      Ștergere