vineri, 11 ianuarie 2013

Disparitia tabletelor si laptopurilor

Salutare. Dupa o lunga perioada de timp am zis sa imi re fac aparitia printre voi.
Toti stim ca tehnologia asta nu face pauza, este intr-o continua dezvoltare. Azi iti cumperi un laptop bun si peste 2 saptamani te trezesti ca apare altul mult mai performant. Dar ce ar fi daca aceste laptopuri si tablete din carcase de plastic rigid ar disparea. Daca v-as spune ca sunt in curs de dezvoltare sau poate chiar vor aparea in 2013 tabletele de hartie. Da pai pare ciudat dar se pare ca este posibil si daca nu ma credeti poftiti un clip si urmatoarea generatie de tablete.


Sper ca macar in acest moment sunteti convinsi. Acum intrebarea pentru voi "Credeti ca lumea laptopurilor si tabletelor este pe sfarsite?" Eu unul nu cred, chiar daca a aparut si tableta de hartie.


4 comentarii:

  1. dap, vor disparea laptopurile si tableta aceasta de hartie va fi depasita de alta tehnologie mult mai performanta bazata tot pe touch screen. O tehnologie ce pleaca de la un mic dispozitiv cat un pumn sa zic asemeni unei holograme - cea care va fi tableta respectiva sau laptopul in sine.

    Peace! de la DragonAthus - La limita cunoasterii

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dragon Athus nu mai e mult pana acolo tehnologia nu ia pauza nici o data...telefoanele au devenit tot mai "upgradate" intr-o perioada destul de scurta de timp...parca ieri detineam un 3310 cu ecran gri fara foto iar azi deja avem aparate mult mai performante.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai da, maine poimaine vom dispune si de tehnologie a teleportarii, citirea gandurilor, comunicari catre alte planete, etc tot ce azi e SF maine e realitate. I KNOW.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Dragon Athus cam asa e... si multe s-au cam adeverit deja ;)

    RăspundețiȘtergere