miercuri, 11 iunie 2014

Atacul bio

Un protest inedit are loc in Bucuresti. Bulevardul Mihail Kogalniceanu a devenit de curand zona unor proteste mai inedite.
O forma de protest prin care putem spune ca incercam sa ajutam natura. Intr-o capitala "infumurata" de vehicole si plina de "melodii" ale diverselor masini apare acest mic colt de Rai.
Un mesaj clar prin care natura incearca sa se faca auzita. Un mesaj prin care noi, oamenii ar trebui sa intelegem multe.
Ar trebui sa intelegem ca nu este bine sa fim distructivi, sa intelegem ca dincolo de betoane, masini, telefoane si alte obsesii exista viata, exista natura. Sa intelegem ca viata la tara este cea mai sanatoasa si sa pretuim fiecare cm patrat din ce ne-a dat Mama Natura. Sa nu mai distrugem in incercarea de imbogatire ci sa incercam sa cultivam pentru un viitor mai bun. Sa pretuim fiecare om de la tara care trudeste pamanturile de dimineata si pana in seara si sa pretuim ce este al nostru. Fiecare leguma, fiecare fruct cumparat din alta tara lasa o rana adanca in propriile noastre pamanturi, in sufletul fiecarui taran cu mainile batatorite de munca.
Apreciati ce aveti in propria tara si sprijiniti productia proprie.
CU CAPUL RIDICAT CAUTATI FERICIREA PE ALTE MELEAGURI, CAND FERICIREA SI SANATATEA ESTE SUB PICIOARELE VOASTRE.














0 comentarii:

Trimiteți un comentariu